24 apr. 2013

Învață creative writing cu Tigaia DryCooker!

tagline: scriu bine doar cu Tigaia DryCooker

Dintotdeauna ți-ai dorit să ai energia necesară ca să scrii un text bun! Fie că ești prozator, poet sau aiurea, toată lumea vrea să scrie o poveste bună, un poem frumos, ceva interesant. Urmează-mi sfaturile și-o să simți că dărâmi canonul cu mine!

În primul rând, trebuie să te asiguri că ceea ce scrii tu e sănătos. Nu te arunca aiurea la texte greu de digerat și pline de figuri de stil cancerigene. Renunță la sentimentalismele uleioase! Tot ceea ce scrii trebuie să fie brut, fără chestii de umplutură. 

Dacă ești în pană de inspirație, ia repede o Tigaie DryCooker în mână și-o să vezi cum îți vin destule idei cât să scrii la două tastaturi de-odată! Dar nu te grăbi, oprește-te puțin și gândește-te la sănătatea cititorilor tăi.

Atâta timp cât scrii cu sau despre mine, nu trebuie să-ți faci niciun fel de griji, totul va ieși plin de savoare, va arăta... minunat, iar textul tău va fi pentru toate gusturile.

Simți că ceva lipsește din scrierea ta? Nu uita că poți oricând să creezi o atmosferă intrigantă adăugând culoare locală textului, la alegere din cele trei culori disponibile: roșu bordeaux, bej nisipiu și gri metalic! Într-un sfert de oră, 20 de minute, textul e gata! 

Acum, cu publicatul știți cum este: fiecare bănuț contează. Dar Tigaia DryCooker vă ajută să faceți multă economie pentru că veți câștiga, garantat, orice premiu de debut cu mine.

Dar stai, asta nu e tot!

Un comentariu :